Nieuwe openingsuren

Beste klanten,
Wij hebben de beslissing genomen dat we vanaf heden gesloten zijn op zondag en open op dinsdag.
Bakken is in onze bakkerij nog steeds een ambacht. Werken met verse producten en alles op tijd klaar hebben is elke ochtend steeds opnieuw een hele zware uitdaging.
Uit onze jaren ervaring hebben we de laatste maanden vooral kunnen leren dat de jongere generatie een nieuwe vorm tussen job en gezin nastreeft, wat maakt dat het almaar moeilijker wordt om mensen te vinden die bereid zijn om ‘s nachts en in het weekend te werken.
Dit maakt dat het alleen maar zwaarder en moeilijker werd voor ons ganse team. En, nu zeker tijdens deze Corona tijden.

Maar, we blijven het een fantastisch beroep vinden.
Elke dag die verse, ambachtelijke producten uit de oven zien komen, en dan de blije gezichten van onze trouwe klanten zien als ze hun vers brood,…mee naar huis kunnen nemen.

We twijfelen er niet aan dat onze klanten begrip hebben voor deze beslissing. Onze inzet om de goede kwaliteit en service blijven we garanderen.

Eric, Christel en ganse team?

Openingstijden:
-dinsdag tot en met zaterdag van 7.00 tot 13 uur

•Bestellingen voor zaterdag worden doorgegeven via onze website https://ericsbakkerij.be
•Lukt het niet tijdens de openingsuren om langs te komen? Er zijn altijd oplossingen. Vraag ernaar.

Deel dit bericht

The Sweets

& The Cups

De voorbije maanden genoten we met volle teugen van jullie enthousiasme in ons Bakery Café ‘The Cups’. Daardoor blijven we talloze ideeën bij elkaar sprokkelen en zien we onze nieuwe droom telkens groeien. Maar dromen mag je op voorhand plannen en kunnen daarna toch anders uitdraaien. Door de grote drukte hebben we besloten onze website voorlopig stop te zetten. Zodat we van The Cups nog meer jullie favoriete plek kunnen maken tijdens het ontbijt, lunch of gewoon gezellig vertoeven met een drankje samen met je familie, vrienden, zakenpartner,…. Buiten tafelen, een cocktail drinken in ons lounge hoekje op het terras, binnen een lekkere koffie drinken,… het kan allemaal.

Genieten van alle leuke dingen die je pad kruisen, daar gaan wij voor. Het zijn allemaal momenten om naar uit te kijken en te koesteren.

Toch graag lekkere dingen bij je thuis op tafel van The Sweets? Spring gerust eens binnen bij The Cups of bel ons op 0480 62 47 00. We blijven nog steeds allerlei lekkere dingen op bestelling maken voor jullie. 

Bij kleine hoeveelheden mag je altijd gewoon een kijkje komen nemen in The Cups. 

Groetjes,

Eric, Christel & ons team.